Bugs Business en Grijpma AsG gaan “Samen naar de beste oplossing”

Bugs Business en Grijpma AsG gaan “Samen naar de beste oplossing”

Samenwerking-Bugs_AsG-1024x768 Pepijn Bakker van Bugs Business en Rob van Kasteren van Grijpma AsG

Bugs Business uit Capelle aan den IJssel en Grijpma AsG uit Baarn zijn een strategische samenwerking aangegaan. Dit partnership zorgt voor een sterke combinatie van twee bedrijven die hierdoor op innovatief en creatief vlak een grote stap voorwaarts maken. Doel van de samenwerking is om gezamenlijk op te trekken en daardoor mogelijkheden te bieden om de verzekeringsbranche beter te kunnen bedienen met online softwareapplicaties en consultancywerkzaamheden. Beide bedrijven zijn al jaren werkzaam binnen de financiële dienstverlening. Bugs Business is vooral bekend om haar “IMAGO” online verzekeringsoplossingen en Grijpma AsG biedt specialisten op het gebied van ANVA consultancy. ”Beide bedrijven sluiten naadloos op elkaar aan”, aldus Rob van Kasteren, Directeur Grijpma AsG.Doelgroep
Pepijn Bakker, Algemeen Directeur Bugs Business: “De samenwerking met Grijpma AsG maakt het mogelijk om een veel grotere doelgroep te benaderen en onze dienstverlening aanzienlijk uit te verbeteren en uit breiden. De eerste stappen hiervoor zijn reeds gezet gezien de ontsluiting van ANVA voor Johanknegt Adviesgroep uit Bussum. De samenwerking in dit project heeft de basis gelegd voor dit partnership”.

De gezamenlijke kennis van de markt zal voor klanten van Bugs Business en Grijpma AsG veel voordelen opleveren, terwijl de visie en wensen van de klant het uitgangspunt blijft. Pepijn Bakker: “Door deze samenwerking kunnen we in rap tempo onze Imago Software applicaties geschikt maken voor ontsluiting richting de ANVA markt, zodat ook kantoren die ANVA gebruiken, kennis kunnen maken met de efficiënte en gebruiksvriendelijke software van Bugs Business.”

Om de samenwerking optimaal te laten verlopen zal Grijpma AsG in 2019 verhuizen naar een locatie in de buurt van Bugs Business. Hierdoor blijven de lijnen tussen beide bedrijven kort en kan er snel geschakeld worden in de verbetering en optimalisatie van elkaars dienstverlening.

Verwacht wordt dat begin 2019 de eerste ANVA kantoren gebruik kunnen maken van Imago Consument, de “mijnomgeving” voor eindklanten.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 088-0275900 of per mail via info@grijpma-asg.nl