Partners

logoBB
Bugs Business is in 2011 opgericht  door Pepijn Bakker. Het doel was om verzekeringsbedrijven, met name volmachtbedrijven en serviceproviders, te helpen met het gebruik en de inrichting van CCS Level 7. Dit pakket heeft namelijk vele mogelijkheden.
Sinds 2012 wordt Bugs Business gerund door een drietal enthousiaste en innoverende ondernemers die elk hun eigen specifieke expertise hebben. Pepijn Bakker en Danny Bavelaar hebben allround CCS Level 7 kennis, Henric Brouwer is de Software Development Specialist. Samen delen zij een eigenschap: ze zijn allemaal afkomstig uit de verzekeringsbranche.
nw isc 2.0
Consultancybedrijf gespecialiseerd in het ondersteunen van assurantiebedrijven en verzekeringsmaatschappijen bij het automatiseren van hun verzekeringsadministratie en management informatiesystemen. Regio Caribbean en Suriname.
anva
Het Systeemhuis voor de verzekeringsbranche.

VB
VolmachtBeheer regelt en ondersteunt al het verkeer tussen gevolmachtigde en volmachtgever.
Awi
AWI, dé front- en midoffice software voor serviceproviders en huisvolmachten.

logo ai

DIAS
Innovatieve software voor verzekeringen en hypotheken
Postex
Postex biedt mogelijkheden voor de uitfasering van uw printstraat en is hét hybride verzendplatform voor fysieke en digitale verzending van zowel volmacht als provinciale documentstromen.
Versnelde digitalisering en online betaalservices (iDEAL) bieden kansen voor uitfasering van acceptgiro’s en het verbeteren van de klanttevredenheid. De Postex API kan flexibel data en documenten uitwisselen met de diverse kernsystemen zoals ANVA, Dias (UNIT4) en CCS.
DDI
DDi Robotic Process Automation Platform
Het RPA Platform is speciaal getraind voor financiële dienstverleners. De Transaction Robot is bij vele kantoren een meer dan “gewaardeerde collega”​ die ontzettend veel werk uit handen neemt. De Transaction Robot wordt o.a. ingezet bij het Klant Contact Centrum om alle inkomende klantcontacten te behandelen / af te (laten) handelen. Op de schade afdeling, stuurt de Robot de schade behandel processen aan en monitort zij ieder lopend schade dossier en regelt zij de schadeboekingen. Bij de polis administratie helpt zij bij het muteren van cliënt en polis gegevens. Ze maakt alle polissen verder in orde en zorgt ervoor dat deze automatisch worden aangemaakt, gecontroleerd en netjes naar de klant worden verzonden. Uiteraard volgens de voorkeuren van de klant.
output4you-def-logo
Output4you is specialist in output management.

Comparity
Consultancy& Software Engineering.